WeepeeTV stopt!


Een jaar geleden lanceerde Weepee het innovatieve "WeepeeTV". Met Over-The-Top technologie heeft Weepee het mogelijk gemaakt om TV niet alleen thuis op je TV toestel, maar ook via PC, tablet of smartphone naar je vertrouwde zenders te kunnen kijken en dit zowel thuis als buitenshuis. We kregen in het afgelopen jaar veel positieve reacties van jullie en jullie feedback heeft ons ook in staat gesteld om onze technologie verder te ontwikkelen. Daar zijn we jullie dan ook heel dankbaar voor.

Nu een jaar later hebben een aantal grote spelers in de Belgische TV markt zelf een concurrerend product uitgerold. Weepee heeft in die nieuwe markt als kleine speler niet de middelen om zijn TV product rechtstreeks aan consumenten te verkopen en de zware zender rechten die daarmee verbonden zijn te dragen.

Weepee heeft daarom besloten om zijn technologie enkel nog in te zetten op de professionele markt als leverancier van een Over-The-Top oplossing voor operatoren.

Concreet betekent dit dat het "WeepeeTV" product per 31/12/2013 stopgezet wordt. Tot die datum kun je dus nog genieten van de zenders op al je toestellen. Vanaf 1 januari 2014 zal de uitzending van de zenders en de toegang tot "WeepeeTV" stopgezet worden.

Indien je nog een abonnement hebt lopen dat geldig is na 1 januari 2014, stuur dan een mailtje naar support@weepee.tv met je login en je bankrekening nummer. Weepee stort het tegoed dan in de loop van januari terug op je bankrekening.

Vriendelijke groeten,
Het WeepeeTV team


Twitter